Laatste nieuws

OPENSCHOOLAVOND

INFODAGEN

U bent ongetwijfeld benieuwd hoe het er in de toekomstige school van uw zoon of dochter aan toe gaat!
Wie wil meedenken en meewerken aan een warm schoolklimaat, zal zich op onze school thuis voelen. Wij hebben een sterk uitgebouwde leerlingbegeleiding met veel aandacht voor het welbevinden van onze leerlingen. De nieuwste multimedia, digitale leeromgeving (digitale schoolborden, smartschool, google chromebooks,...)

Kom eens langs!

22 maart 2019: openschoolavond campus De Haan van 18u tot 20u30

uitstap naar de Efteling

Na een drukke examenperiode was het tijd om wat stoom af te blazen voor de leerlingen van het Maerlant Atheneum De Haan. Onze teambuildingsactiviteit ging dit jaar door in het wondermooie park van de winterefteling. Alle leerlingen hebben ervan genoten. 

Fotoupload: 

Cultuurnamiddag

Dinsdagnamiddag 20 februari organiseerde het Maerlant Atheneum De Haan en de basisschool Einstein een cultuurnamiddag voor de leerlingen van L6 – 1A en 2A. De leerlingen werden verdeeld in 2 groepen (alle leeftijden door elkaar) en genoten van twee workshops : een sessie djembé en een sessie Iraans koken. Ze leefden zich uit op de West-Afrikaanse slaginstrumenten, onder leiding van vzw Slagweg. Ook het Iraans gerecht ‘samosa’ viel bij de leerlingen in de smaak! De mama van Arvin (leerling 2 LAT) nam de leiding in de keuken.

Fotoupload: 

Pagina's